Uvjeti i Odredbe

Uvjeti i Odredbe
Potvrda
Plaćanje
Kartično plaćanje
Cijene
Dostava
Nepreuzeti paketi
Povrati
Potraživanja
Kolačići
Viša sila
Izmjene

Ovim se uvjetima uporabe određuju vaše kupnje na mrežnom mjestu i uporaba mrežnog mjesta www.twistshake.com te sklapa ugovor između vas i poduzeća Twistshake of Sweden AB, švedski registracijski broj poduzeća 556959-3469, Örjansgränd 1, 72132 Västerås, Švedska (u nastavku „Twistshake”). Za kupnju na mrežnom mjestu www.twistshake.com morate imati navršenih najmanje 18 godina ili kupovati uz dopuštenje roditelja.

Potvrda

Nakon što zaprimimo vašu narudžbu, šaljemo potvrdu na vašu adresu elektroničke pošte. Stoga je važno da upišete ispravnu adresu elektroničke pošte pri obavljanju narudžbe. Savjetujemo vam da sačuvate ovu elektroničku poštu radi lakšeg bilo kakvog budućeg obraćanja korisničkoj podršci. Potvrda o narudžbi (račun) služi i kao jamstvo dokaza o kupnji. Ako primjerite bilo koje greške, odmah nam se obratite na adresu elektroničke pošte service@twistshake.com uz navođenje broja narudžbe. Vaša se narudžba obrađuje odmah nakon naručivanja i stoga ne možemo brisati, mijenjati ili dodavati proizvode. Svaka je prodaja u sklopu prednarudžbe konačna. Nakon što pošaljete svoju narudžbu za dječja kolica, ne možemo je otkazati.

Plaćanje

Možete odabrati plaćanje kreditnim ili debitnim karticama, plaćanje fakaturom (dostupna je usluga Klarna u Švedskoj i Norveškoj). Za plaćanja kreditnim ili debitnim karticama uslugom Adyen upravlja se svim našim bankovnim transakcijama. Poduzeće Twistshake of Sweden AB ne obrađuje nikakve brojeve kreditnih kartica.

Kartično plaćanje

Obavite sigurno plaćanje svojom kreditnom/debitnom karticom putem interneta. Vaše se plaćanje obavlja putem usluga Adyen sa sigurnim šifriranjem i pod strogim bankarskim standardima. Pojedinosti o kartici šalju se izravno banci i ne može ih nitko pročitati ili im pristupiti osim vaše banke. Nema dodatnih nameta za kartična plaćanja. Kada plaćate kreditnom/debitnom karticom, početni se uvjeti počinju primjenjivati čim se kartična transakcija odobri. Ako se ne primi nikakva uplata nakon slanja narudžbe, poduzeće Twistshake može automatski poništiti vašu narudžbu.

Cijene

Besplatan prijevoz za sve narudžbe u vrijednosti većoj od 380 HRK. Napominjemo vam da se troškovi dostave mogu razlikovati ovisno o odabiru proizvoda. Za narudžbe u manjoj vrijednosti od navedene, dostava se naplaćuje po dodatnoj naknadi koja se dodaje vašoj narudžbi, ovisno o tome gdje živite i koju vrstu dostave odaberete. Pri naručivanju iz države koja nije dio Europske unije, možda budete morali platiti dodatnu poreznu/carinsku naknadu, ovisno o vrijednosti/težini vaše narudžbe. Ove obveze utvrđuje država u koju se dostavljaju dobra, mi u poduzeću Twistshake na njih ne utječemo. Uz zadrške naspram nedostataka zaliha i mogućih cjenovnih pogrešaka koje se mogu pojaviti.

Dostava

Poduzeće Twistshake jamči uslugu otpremanja diljem svijeta. Prosječno je vrijeme dostave od 5 – 12 poslovnih dana za standardni prijevoz i od 1 – 3 dana za ekspresni ovisno o lokaciji.  Ako se pojavi greška u zalihama i ne možemo isporučiti vašu cijelu narudžbu, dostavljamo proizvode koje imamo na zalihama i teretiti vaš račun za cijenu dostavljenih proizvoda. Zadržavamo pravo na odbijanje dostave svih proizvoda ako dođe do promjene cijena kao i uvjeta zaliha. Svako vrijeme dostave treba se smatrati preliminarnim. Budući da je naše radno opterećenje veće od uobičajenog zbog pandemije virusa COVID-19, moramo se ograditi od odgovornosti jer zbog nje nastaju odgode i potrebno je više dana za dostavu. Zaposlili smo dodatno osoblje i reorganizirali svoje skladište radi boljeg upravljanja novim radnim opterećenjem. Naša poduzeća za otpremanje nalaze se u istoj situaciji i nedavno su nas izvijestili o općim kašnjenjima u otpremanju za sve države pa imate strpljenja i razumijevanja ako se datum dostave malo promijeni.


Tijekom ove kampanje primamo više narudžbi nego obično, što može prouzročiti malo kašnjenje u predaji vaše narudžbe. To može dovesti do kašnjenja u isporuci. Ako se to dogodi s vašom narudžbom, unaprijed se ispričavamo.

Nepreuzeti paketi

U slučaju na nenakupljene pakete koji se vraćaju Twistshakeu, zadržavamo pravo naplatiti kupcu naknade za povrat, poštarine i troškova obrade od 19 EUR.

 

Ako otkažete kupnju nakon pakiranja i slanja narudžbe, dužni ste preuzeti paket sa sabirnog mjesta i vratiti nam ga.

 

Ako ne preuzmete paket, pošiljka će biti označena kao nenaplaćena, a mi ćemo vam naplatiti gore navedene troškove.

Povrati

U svojstvu kupca na mrežnom mjestu www.twistshake.com uvijek imate pravo na povrat u razdoblju od 14 dana od primitka proizvoda. Pravo na odustajanje od ugovora vrijedi za neoštećenu ambalažu. Obratite nam na adresu elektroničke pošte service@twistshake.com uz navođenje broja narudžbe i upotrijebite obrazac za povrat dobara. Pravo na odustajanje od ugovora ne vrijedi za proizvode čiji je vijek trajanja blizu isteka ili za proizvode na sniženju. Kupac snosi odgovornost i plaća troškove vezane uz povratno otpremanje. Proizvodi se moraju poslati natrag u izvornom pakiranju, izvornom stanju i kvalitete. Ako se vaša narudžba pošalje bez otpreme, naplaćuju vam se stvarni troškovi otpremanja. Ako niste zadovoljni proizvodom i želite ga zamijeniti za proizvod druge boje, zamjenu možete napraviti ako je pakiranje očuvano i cjelovito (dopuštamo samo zamjenu boje proizvoda, ne i zamjenu za drugi proizvod/veličinu). Obratite nam se na adresu elektroničke pošte service@twistshake.com za više informacija.

Potraživanja

Ako je paket oštećen prilikom isporuke, odmah ga prijavite dostavnoj službi. Ako nešto nije u redu s proizvodom ili proizvodima, kontaktirajte nas u roku od 5 dana od primitka narudžbe.

 

Pročitajte naše upute i korake za žalbu:

 

• Podnošenje zahtjeva za žalbu putem internetskog obrasca ovdje.

• Prilikom reklamacije uvijek navedite broj narudžbe.

• Opišite kvar što detaljnije.

 

Naš će tim riješiti vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku. Ako je žalba odobrena i riješena, ili ćemo riješiti problem ako je moguće ili ćete dobiti novi proizvod.

 

Imajte na umu da budući da koristimo TPE materijal, može doći do promjene boje. Promjena boje stoga nije validna reklamacija.

 

Ako ste primili neispravan proizvod, kontaktirajte nas u roku od 5 dana od primitka proizvoda. Pišite na service@twistshake.com i što točnije opišite što nije u redu. Uvijek navedite broj narudžbe.

 

U slučaju spora, Twistshake slijedi preporuke švedskog odbora za reklamacije (https://www.arn.se/konsument/).

Kolačići

Poduzeće Twistshake upotrebljava tzv. „kolačiće”. U kolačiću se, kao malenoj tekstualnoj datoteci koja se pohranjuje na vaše računalo, nalaze informacije koje su nam potrebne da bismo znali koje proizvode prenosite za završetak kupnje. Upotrebljavamo tzv. kolačiće sesija kako bismo vam mogli omogućiti uslugu kupnje na mreži, a vi u svojem pregledniku morate prihvatiti kolačiće kako biste mogli dodavati proizvode u svoju košaricu za kupnju. Ako se prihvaćate pohranu kolačića, možete deaktivirati funkciju u „postavkama” svojeg preglednika.

Viša sila

Poduzeće Twistshake ne snosi odgovornost za oštećenja i druge sankcije za spriječenu, onemogućenu ili odgođenu provedbu ugovora zbog okolnosti koje su izvan naše kontrole. Kao olakotni čimbenik treba se razmotriti vladina intervencija, novo/izmijenjeno zakonodavstvo, gubitak države, rat, požar, poplava, prekid rada, prohibicije, ograničenja, sabotiranje, loš prijevoz ili vremenski uvjeti ili nedostavljanje dobavljača i izlaganje poduzeća kriminalnim aktivnostima kojima se utječe na aktivnost.

Izmjene

Poduzeće Twistshake može revidirati ove uvjete uporabe s vremena na vrijeme. Svaki put kada od nas naručite proizvod, trenutačno se mjerodavni opći uvjeti primjenjuju se na ugovor između vas i poduzeća Twistshake. Stoga biste trebali povremeno posjetiti ovo mrežno mjesto radi pregleda trenutačnih uvjeta kojima podliježete.

Welcome to Twistshake! 👋 Here you find a wide range of Swedish designed smart, safe, and high-quality baby products. We constantly strive to develop products that are easy to use and makes the everyday life easier for parents. Discover some of our favourites within bath, tableware, baby bottles, strollers, and more. Shop quick, safely, and always at great prices with us!

footer-link-klarnafooter-link-banikdfooter-link-visafooter-link-mastercardfooter-link-american_express